ΣΧΟΛΙΑ

 

Φανταστική θέα, ωραία δωμάτια και εκπληκτικά φιλικοί άνθρωποι!

Δεν υπάρχουν καταστήματα σε κοντινή απόσταση, οπότε θα χρειαστεί αυτοκίνητο ή λεωφορείο απαραίτητα για να προμηθευτείτε οτιδήποτε.

Η τοποθεσία ήταν υπέροχη! Μας συμπεριφέρθηκαν σαν οικογένεια. Είχαμε μια θαυμάσια διαμονή 8 ημερών και θα θέλαμε να επιστρέψουμε.

Φανταστική θέα, εύκολη πρόσβαση στην παραλία και μερικές ταβέρνες. Η τοποθεσία είναι ήσυχη και χαλαρή.

Η Μαρία και η οικογένειά της μας πρόσεξαν πολύ και ήταν φιλικοί. Τόσο υπέροχοι άνθρωποι!

“με λιγα λογια ειναι αρισto”

Stayed in September 2017

Ioannis, Greece

Μεγάλα και άνετα δωμάτια με μαγική θέα. Πολλές παροχές για προετοιμασία πρωινού και όχι μόνο . Η καθαριότητα των δωματίων αλλά και όλου του χώρου ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια.. Το προσωπικό (Μαρία) υπέροχο. Παρά πολύ άμεση , ευγενική και εξυπηρετική. Νιώσαμε σαν το σπίτι μας , η πραγματική έννοια της φιλοξενίας .

Στα 100 μέτρα ίσως η καλύτερη παραλία του νησιού που είναι ανοργάνωτη αλλά η Μαρία σου παρέχει ομπρέλα καρεκλάκια και πετσέτες θάλασσας. Απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την χώρα όμως πραγματικά αξίζει κάθε λεπτό . Μεγάλα και άνετα δωμάτια με μαγική θέα. Πολλές παροχές για προετοιμασία πρωινού και όχι μόνο . Η καθαριότητα των δωματίων αλλά και όλου του χώρου ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια..

Το προσωπικό (Μαρία) υπέροχο. Παρά πολύ άμεση , ευγενική και εξυπηρετική. Νιώσαμε σαν το σπίτι μας , η πραγματική έννοια της φιλοξενίας . Στα 100 μέτρα ίσως η καλύτερη παραλία του νησιού που είναι ανοργάνωτη αλλά η Μαρία σου παρέχει ομπρέλα καρεκλάκια και πετσέτες θάλασσας.

Απέχει περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την χώρα όμως πραγματικά αξίζει κάθε λεπτό .

Nektarios

Γράψτε τα δικά σας σχόλια

Required Field

What is your full name?
What is your email address?
A headline for your testimonial.
What do you think about us?